dilluns, 28 de juny del 2010

Barrufets+Estasen al Pedra.

dissabte, 26 d'abril.


Avui em quedat amb en Javi, l'objectiu és una mica ambiciós, volem fer la Barrufets de la Nord del Peda. Aquesta via te 1000 metres de desnivell i un cinquè una mica mantingut amb algun llarg una mica més dur.

L'aproximació la fem seguint el camí conegut que porta a les vies de la Nord i en direcció a l'Estasen i quan arrivem a la canal que hauriem de remuntar per anat a la cerda-vergés i seguir cap a l'Estasen seguim flanquejant pel bosc fins arribar a peu de via. Amb un primer llarg que promet, 6b-A1 per una fissura després de sortir d'una bauma. El tema regalima per tot arreu i rapidament decidim escaquejar el llarg per l'esquerra per un diedre-canal de quart i una caminada que ens portarà al final del tercer llarg de la Barrufets, anem tirant amunt amb alguna encallada en el quart llarg, un cinquè A1 una mica apretat que el Javi resolt després de que jo desistís.
Arribem al cim del dit de Riambau i acordem per unanimitat, seguir per l'Estasen.
Motius, amenaça de pluja , encara bastants metres per endavant i que la via te tela marinera, es dureta la noia, tornarem ,més rodats.

Ens posem a l'Estasen. Fa molts temps que la volia fer, però mai trobava el moment, doncs mira per on , avui em serveix per escaquejar-me la primera opció. La via te història i és de les que algun cop s'ha de fer, l'escalad en si no te res, una parell de passets de quart i tot l'altre a l'ensamble per roca prou correcte, en un parell d'hores arribem al cim del Calderer, cim que tampoc havia fet mai. ressenya treta de ressenya.net
Al final bastants metres de desnivell per una paret amb història i un cim més a la butxaca, que més es pot demanar?, ... doncs que no comenci a ploure fins que arribem al cotxe , i així va ser.
Avui he tingut problemes informàtica amb les fotos, intentaré arreglar-lo, però de fet la única que ha sortit gran és la que val la pena. No està tot perdut!!

2 comentaris:

Lau ha dit...

Però si us va sobrar temps!!!
Baahhhh! El Walker el feu xiulant!

;)

Records a la family!

Xavi ha dit...

Gran combinació!!