dimecres, 12 de gener del 2011

Tot apunt!!!


Després d'una tardor amb molts km acumulats pels gossos i un hivern de moment massa sec, divendres de matinada marxem cap a Grenoble, a còrrer la que serà la nostra primera participació al Trofeu Haute Mauritene (són 4 etapes de la Grande Odisse)http://www.grandeodyssee.com/. En total seran 4 etapes acumulant al voltant de 300 km i un desnivell importantíssim, més proper a una cursa d'esquí de muntanya que a una de múixing, però el terreny és el que és...
Participem a aquesta cursa com a preparació a la nostra gran cita de l'any, el 25 de febrer marxem cap a Noruega a còrrer la Finmarkslopet, http://www.finnmarkslopet.no/, una cursa de llarga distància que és desenvolupa al cercle polar àrtic, correrem a la "curta" de 500km, ja veurem.
Fixeu-vos que a Noruega es mostren més oberts que segons qui i hi ha tres inscrits que els deixen participar representant els colors que senten, a veure si algú s'assebenta d'on venim i a on volem anar!!


Al trofeu hi marxo amb 5 gossos meus, Negu, Narvik, Tomas, Mayten, i Fargal i 3 d'en Miquei i d'en Jumi , de l'equip KOBALAQ( http://www.kobalaq.com/) la Jervi, en Nox i en Beagle.

També m'hi acompanya la meva cunyadeta Andrea, forçada per la baixa d'última hora del meu pare, i allà hi haurà per donar-me un cop de mà i algun consell si cal, en Miquei i l'Elena, de fet ells són bastant culpables del lio en que m'he posat.


Els gossos tot i que no han trepitjat tanta neu com seria desitjable i que durant les festes de Nadal hem baixat el ritme dels entrenaments porten acomulats 1500 km i crec que estant en bones condicions, ja veurem...

A la tornada ja explicaré com ha anat i tambe podeu veure com ens va a web de kobalaq.
Records a tots, AVANT!!!

1 comentari:

Lau ha dit...

MOLTÍSSIMA SORT I BONA NEU!!!
DISFRUTEU-HO!!