dilluns, 7 de març del 2011

Entrenament a Detsika



Avui al mati les gosses m’ha semblat bastant recuperades, i per tant cap s ha saltat l’entrenament.
Em fet uns 40 km al principi per una zona de bosquets i llacs bucòlics i després , un cop més per una zona més desengelada, em aprofitat per reconeixer un tros del principi de la cursa, segurament la propera vegada que passi per allà les emocions seran diferents...
Avui al ser diumenge hi havia bastant moviment de gent amunt i avall, tothom surt a passejar , la majoria amb les eves motos de neu i uns remolcs tapats per portar-hi la familia, si algú de la Molina veiés això segurament se li farien les dents llargues.

Els gossos els he vist força recuperats i , amb el d’avui , hem acabat els entrenaments llargs, depenent de com vagi tota la setmana que encetem en farem algun curtet per tal d’estirar les cames.
La setmana la dedicarem a fer les gestions d’ultima hora i a fer quatre compres de coses que ens falten de la cursa. Dijous i divendres arribaran , respectivament, la Meritxell i la Laura, per tal de donar-me un cop de ma durant la cursa, ja ting ganes que veigin tot això.

1 comentari:

marcal i Laura ha dit...

Que la Meritxell i la Laura arribem dimecres i dijous, no dijous i divendres a veure si encara estarem penjades a l'aeroport!!!