dilluns, 16 de gener del 2012

DESPRÉS DEL BIVAC

La nit del dissabte a diumenge després de l'etapa de 58 km. hi va haver-hi un bivac en alçada. La temperatura va ser sota zero però totalment soportable per als gossos. La incògnita estava amb els cadells a veure com es comportariem amb això d'haver de dormir al ras. Després de l'etapa tots els gossos havien arribat bé, excepte el Tengbo qué com que menja neu havia fet un parell de glopades i estava més tocadet. A la nit es varem comportar força, només haurem de recosir un abric que el Nupse va decidir que li feia una mica de nosa.
Ahir vàren realitzar dues etapes una de 28 km. al matí i una de 10 km. a la tarda per tornar a baixar fins el poble.
El Miquei ha passat a la dotzena posició i el Marçal va sisé del Trofeu. Tots dos estan molt contents del resultat dels gossos degut a que n'hi ha molts de nous que és la primera vegada que còrren en neu i que si a la Finnmark còrren com aquí estarien molt i molt satisfets.
Avui toca una etapa llarga a la tarda. El Tomás s'ha llevat una mica coix peró a mida que passen les hores va evolucionant bé. I el Nupse té dos plantar tocats. En principi tots pendran la sortida en massa d'aquesta tarda.