dilluns, 12 de març del 2012

JERGUL

Ara ja estem separats, el Miquei està fent el tram entre Tana i Neiden (em sembla que a Neiden té previst descansar 16 h). El Jose no tenim noticies seves però esperem que hagi arribat a Alta a les cabins i que estigui descansant.

El Marçal ha arribat a tope, de fet calculàvem que fins a partir de les 6 h. no podia aparèixer, o sigui, que fins a les 9:30 no anàvem al punt d'arribada. Ens hem llevat a les 9:00 i mentre el Raül preparava les mantes, algyval... jo he intentat anar al bar amb el mòbil per veure el GPS, he estat 5 min intentant conectar-me i impossible. Al final amb el morro que em caracteritza he anat al sr. del bar (segons el Marçal i el Raül que van estar uns dies aquí és molt serio i les simpatiques són la dona i la filla). I he vist que tenia el seu ordinador conectat a la pàgina del GPS, li he indicat el número de dorsal per veure per on passava el Marçal i he vist que ja quedava poc. Normalment la pàgina està amb escala 10 km. i li he dit queden 10 km , oi? I de cop veig que estava en l'escala de 2 km. i ell em diu no,més o menys li queda 1 km.
Corre, corre a buscar al Raül i totes les coses i quan hem arribat ja no hem pogut fer el reportatge gràfic, ja estava aparcant. Això passa per còrrer més del que ens té habituats.
Ha arribat molt tranquil i content, que els gossos estan cansats però que el tram li ha anat molt bé. En principi cap problema amb cap gos.

I els 380 km que porta fets fins aquí ha anat el FARGAL sempre de líder (clar al ser Norueg, es com si corregués a casa)
Ara té previst sortir amb el Nupse i el Kevin al començament, per sort després de la Lukla no hem tingut que deixar cap més gos.

L'hora prevista de sortida són les 15:21, a veure si podem ajustar-ho al màxim i després ve l'etapa de 120 km. que se li va fer duríssima l'any passat. Si seguissim la velocitat de l'any passat arribaria sobre les 5 de la matinada a Alta, però l'any passat va tenir la coixera del Kevin i va anar molt lent. Si té algun altre altercat potser triga més.

Miquei si arribem a les 5 potser encara podrem fer alguna foto amb llum.


Molta sort als dos i AVAAAAAANT!!!!!