dilluns, 12 de març del 2012

Karasjok i Tana

El Marçal al final ha arribat a Karasjok a les 21:59, per tant unes 8 h.en comptes de 10 que era les que calculava. La primera part del riu estava encara molt pesada com l'etapa anterior però com que feia fred a mida que anava avançant la pista estava millor.

No s'havia emportat un dels plumons i jo patia perque vam arribar a 6 sota zero, però es veu que no va tenir gens de fred. De fet l'any passat haviem estat a 15 sota zero varies vegades.
Va arribar molt animat, si més no molt més que a Levajok que estaven tots en general molt desmoralitzats. El Jumi i el Jorge havien demanat unes frases a la filmació de l'arribada i la frase va ser: Això ja ho tenim!!!! ( He intentat pujar la filmació al facebook i no hi ha manera)

Amb tot això el que és la bomba que no l'havia utilitzat amb els checkspoints anteriors és el tema del GPS, perque no cal que els handlers estiguin tres hores esperant a l'arribada.
Per si algú no ho sap a la pàgina www.finnmarkslopet.no hi ha un apartat que és GPS-tracking i si cliques a sobre del dorsal que vols t'indica en quina posicíó està i quan li queda per arribar.
Això va molt bé si tens conexó a internet, sinó no serveix de res, però vam aparcar davant del Rica Hotel i vaig anar a demanar la contrasenya i estàvem conectadíssim fent xats amb el Jumi i el Jorge. De fet vaig arribar just per filmar-lo quan creuava la carretera abans de la línia d'arribada.

Els gossos bé però quan arriben ni mengen ni beuen, és quan han descansat una estona que s'activen una mica més a menjar i beure.
L'organització et diu a partir de quina hora pots sortir perque has de compensar la diferència amb el primer i tots uns càlculs. L'hora era les 3:23 i el Marçal ha menjat i dormit fins les dues.
Després s'ha activat i al final ha sortit a les 3:30, 7 min més tard, força bé.




Al Miquei se'l esperava sobre les 24:00 i ha arribat a les 00:35, té a la Tana i el Harry una mica coixos i per això ha decidit descansar 1h més del previst a Tana. Ha sortit a les 6:57. Vingaaaa Miquei que lo teu sí que és llarg"