dissabte, 10 de març del 2012

LA CURSA JA HA COMENÇAT

Ara si que ha arribat l'hora. Estem ja en el pàrquing esperant q ens toqui l'hora d sortir. Ahir al vespre start banquet. Una mica pobre, un sol plat, ens sembla que d res i al Marçal, l'Helena i la Laura no els va agradar gaire. Al arribar a casa mentre tornavem a picar embotits va apareixer la dona de les cabins amb un megapastis fet x ella. Es pensava q era l'aniveraari dl miquei pq el deu trineu porta un cartell q diu: becareful 60 anys. Doncs amb el pastisset ens vam posar com el kiko. tot l'esquip kobalaq

Avui ja si tots a llevarse a les 6, últims preparatius gossos i carregar trineus i cap al parking d sortida. Hem arribat a les 8 i fins les 11 no comencen a sortir equips, es fa molt llarga aquesta Estona. Al José i al miquei els han xequejat trineu i gossos i estan en una zona molt ample. I al Marçal falta q passin els veterinaris i esta en un lloc posat amb calçador al costat del Fernando i molt a prop del Sacris.

Ara els nervis comencen a sortir. En principi tot esta llest.
En menys d'una hora sortira el Marçal q es el primer kobalaq després el José 7 min mes tard i per últim el miquei amb dorsal 93.

Molta sort Per. Tots i handlers aneu amb compte i estigueu tranquils.

PD: L'avituallament que s'endura el Marçal son entrepanets d Bull d la Imaltzin i el Jaume i pernil d la Pita.
Tambe acompanyen en el trineu del Marçal el dofi d l'Erola i la foca del Gil.