diumenge, 11 de març del 2012

Noticies des de Noruega: HEM ARRIBAT A SKOGANVARRE

Primer hem arribat els handlers xo no gaire abans q els mushers. Hem anat a veure al Miquei al restart i després hem esperat a l'Helena. A mig Camí l'autocaravana dls millonetis marcava Fallo de motor. No ens ho podíem creure i no sabíem q fer pq la furgo fins aleshores anava perfectament. Hem parat a canviar tot el material pl Marçal a la furgo de la Núria i el Tengbo a la d l'Helena. La idea era anar al poble q passavem a buscar un mecànic. Amb tots els canvis a l'helena se li ha encallat la furgo i hem hagut d possar cadenes x sortir.


A quarts d vuit arribàvem amb el cuet al cul pq anavem justos.

El equipo A amb M A Barracus (alias José) ha arribat el primer dels del Sud amb un bon temps. Just darrere el Fernando però sense haver descansat a Joatka. Després ha arribat el Sacris tb molt bé. I ja mes tard ha entrat el Marçal amb la lukla al trineu, al cap de 5 min el Miquei q havia sortit molt més tard. Tb ha tingut problemes amb els frontals, els més potents no li funcionaven i ha acabat amb un petit.

Tots sortiran sobre les 12 pq la idea son tres hores de descans, però aquest any estan més cansats, els tres kobalaqs han dormit una estoneta.

La lukla dl Marçal just passar joatka sobre el km 60 ha patit una rebrincada en una pota i li fa mal a l'alçada de l'espatlla. No sabia si sortir amb ella o no pq les lesions de l'espatlla són lentes de recuperar. No anava gaire coixa però per no haver-la de carregar a mitja etapa l'ha deixat.
Per tant, el José ha sortit amb tots els gossos pletòrics abans d les 24:00, el Miquei tb 5 min després i x darrera el Marçal amb 7 gossos. Ara tota l'etapa de nit, a veure q passa.