dimarts, 25 de febrer del 2014

Welcome to Norge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Després d'un viatge de 2500 km.  més o menys amb incidències, arribem a Noruega, concretament al increible racó de Grimsbu, on ens retrobem amb en Miquei.
Múixer i gossos , nerviosos després del llarg viatge fem el primer entrenament, el dissabte 22, a terres escandinaves, dos equips de 7 gossos un  conduit per en Miquei, i l'altre pel Marçal.
Els gossos han anat prou bé , tot i el nou tipus de traça i neu, han realitzat 50 km amb bones condicions fins les cabins i tornar, segueixen menjant bé, i això ens anima, a més en Fargal a entrenat com un campió de líder, i de moment no coixeja, esperem es posi a to de cara al 8 de Març.
Noruega, terra de múixing, on la natura és salvatge i encara per domesticar, ens ha donat la benvinguda, amb bon temps i temperatures prou suaus, grans paisatges on la vista no pot descansar.
Al  vespre hem anat a sopar a casa els Brennodden, com no podia ser d'una altra manera, super acollida, càlida i afable com aquesta gent ens té acostumats, són senzillament increïbles. Thanks to Brennodden's Family.
El sopar amb companyia de la familia Brennoden, en Miquei i Stine Berget, sumava varies Finnmarks, sopar al voltant del múixing i de la cursa, uff!!! quina pressió. Intentarem que aquesta pressió ens doni trempera, però de moment i a voltes, ens pesa, ens pesa bastant,
Envoltats de múixers , múixers dels forts, dels de debò,.. i nosaltres al mig, ... ja veurem, però de moment seguirem avançant, tot començant a viure el somni. AVANT!!

Después de un viaje de 2500 km con más o menos incidencias, llegamos a Noruega, concretamente al increible rincón de Grimsbu, donde hay el reencuentro con Miquei.
Musher i perros, nerviosos después del largo viaje hacemos el primer entreno, el sábado 22, en tierras escandinavas, dos equipos de 7 perros conducidos uno por Miquei y el otro por Marçal.
Los perros han ido bastante bien, todo y el nuevo tipo de traza y de nieve, han realizado 50 km. en buenas condiciones hasta las cabins y volver, siguen comiendo bien, esto nos anima, a parte Fargal ha entrenado como un campeón de líder y de momento no cojea, esperemos se ponga en forma para el 8 de marzo.
Noruega, tierra de mushing, donde la naturaleza es salvaje y está todavía por domesticar, nos ha dado la bienvenida, con buen tiempo  y temperaturas bastante suaves, grandes paisajes donde la vista no puede descansar.
Por la noche hemos cenado en casa de los Brennodden, como no podía ser de otra manera, super acogimiento, cálidos y afables como esta gente nos tiene acostumbrados, son sencillamente increibles. Thanks to Brennoddens's Family.
La cena con compañia de la familia Brennodden, Miquei y Stine Berget, sumaba varias Finnmarks, cena alrededor del mushing y de la carrera, ufff!!! que presión. Intentaremos que esta presión nos dé empuje, pero de momento  nos pesa, y nos pesa bastante.
Rodeados de mushers, mushers de los fuertes, de los de verdad... y nosotros en medio, .... ya veremos, pero de momento seguiremos avanzando, todo empezando a vivir el sueño. AVANT!!!