divendres, 5 de desembre del 2014

TOT PREPARAT...


O NO???
Això mai ho tens clar abans d'una cursa. Esperem que ens haguem deixat el mínim de coses imprescindibles.
Per a la Mushing Monegros que comença demà 6-12-2014 ens hem preparat el següent:
D'una banda els road books, és un dels temes pel qual ens fa més gràcia córrer aquesta cursa on el camí no està marcat i l'has d'anar seguint amb uns dibuixets que t'indiquen quilometratge i cruïlles.
El tema és que si t'equivoques amb un tir de 12 gossos és molt i molt difícil trobar solucions per a donar la volta i tornar al camí correcte.
Els road books els hem plastificat (per si hi ha fang) i els hem enquadernat de tal manera que ens sembla que és com ens serà més fàcil poder-los seguir.
Tampoc pot faltar el buff Kobalaq que ens acompanya en totes les nostres fites.  
D'alimentació portem pinso, carn de pollastre d'Alimentbarna, sardines i uns snacks energètics. Aquests són fets amb carn de vedella, els portem congelats i prèviament els hem preparat amb la fórmula Kobalaq!!! Calculem que en necessitem uns 96 segons els punts a on hem pensat de donar-ne. En cursa quasi no donarem pinso si les parades són curtes i ens basarem més amb les sardines i els snacks.
El vehicle serà un quad sense motor "tunejat" per a l'ocasió. Porta pes al davant i al darrere perquè sinó creiem que les nostres "bestiotes" se'l poden endur a la primera de canvi.
Tenim previst posar botins al principi de cada tram de la cursa (en total són 6 trams), és imprescindible per a cuidar els plantars dels nostres gossos de cara a no tenir problemes per al nostre objectiu final que és la Finnmarkslopet 2015. Com que correrem amb 12 gossos (si no hi ha cap baixa) hem preparat un total de 288 botins més algun de recanvi. Tots ells fets per nosaltres.
Agafem 2 frontals molt potents i un d'ells amb doble bateria que són els que utilitzem en la Finnmarkslopet i un petit de recanvi per si sorgís algun problema. Esperem poder fer forces trams de nit que així la temperatura ens respecta més.
Els arnesos també estan a punt junt amb els arnesos de Zero DC que els provarem en aquesta tirada llarga gràcies a www.surfingpets.es
I abans de marxar no ens podem oblidar dels super handlers que ens acompanyaran aquesta vegada: el Gil, l'Erola i el Raimon
Esperem no tenir problemes inesperats i poder disfrutar molt i molt.
Cap a Monegros!!!!

TODO PREPARADO...  O NO???
Esto nunca lo tienes claro antes de una carrera. Esperamos havernos olvidado lo mínimo imprescindible.
Para la Mushing Monegros que empieza mañana 6-12-2014 nos hemos preparado lo siguiente:
Por un lado los road book, es uno de los temas por los que nos gusta más correr esta carrera donde el camino no está marcado y lo has de seguir por unos dibujitos que te indican el quilometrage y los cruces. Lo que pasa es que si te equivocas con un tiro de 12 perros el tema se pone muy complicado para poder dar la vuelta y volver al camino correcto.
Los road books los hemos plastificado (por si hay barro) y los hemos encuadernado por tramos, de manera que nos parece que es como será más fácil poderlos seguir.
Tampoco puede faltar el buff Kobalaq que siempre nos acompaña.
De alimentación llevamos pienso, carne de pollo de Alimentbarna, sardinas y unos snacks energéticos. Éstos son elaborados con carne de ternera, los traemos congelados y préviamente los hemos preparado con la fórmula Kobalaq!!! Calculamos que necesitamos unos 96 según los sitios donde hemos pensado en darles. En carrera casi no daremos pienso si las paradas son cortas y nos basaremos más en las sardinas y los snacks.
El vehículo será un quad sin motor "tuneado" para la ocasión. Lleva peso delante y detrás porque sinó nuestras "béstias" se lo podrían llevar por delante.
Tenemos previsto poner botines al principio de cada tramos de la carrera (en total son 6 tramos), es imprescindible para cuidar los plantares de nuestros perros  y no tener problemas en nuestro objetivo final que es la Finnmarkslopet 2015. Como correremos con 12 perros (si no hay ninguna baja) hemos previsto un total de 288 botines más alguno de recambio. Todos hechos por nosotros.
Cogemos 2 frontales muy potentes y uno de ellos con doble bateria que son los que utilizamos en la Finnmarkslopet y uno pequeño de recambio por si surge algún problema. Esperamos poder hacer tramos de noche ya que así las temperaturas nos respetan más.
Los arneses también estan a punto junto con los arneses de Zero DC que probaremos en esta tirada larga gracias a www.surfingpets.es
Y antes de marcharnos no nos podem olvidar de los super handlers que nos acompañaran esta vez: Gil, Erola y Raimon.
Esperamos no tener problemas inesperados y poder disfrutar muchísimo.
Hacia Monegros!!!!