dissabte, 28 de novembre del 2015

TOTA LA FAMILIA A LA TELE / TODA LA FAMILIA EN LA TELE

Aquesta setmana, el programa Divendres de TV3, s'han desplaçat a la localitat d'Alp i concretament el Dimecres 25/11 van fer la gravació del inici de la temporada de neu a La Molina.
Vam ser convidats tota la família, juntament amb la Negu, l'Odin, el Oslo i l'Alta per a explicar allò tant desconegut en el nostre país com és el Múixing de Llarga Distància. Volem agrair a TV3 haver-nos donat aquesta oportunitat.
Si voleu veure'ns us deixem l'enllaç on a partir del minut 34 surt la nostra entrevista. Una mica abans la Negu també fa una intervenció esporàdica mentre estan amb els dels iglus.

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/divendres/com-es-presenta-la-temporada-desqui/video/5567223/



Esta semana, el programa Divendres de TV3, se ha desplazado hasta la localidad de Alp y concretamente el Miércoles 25/11 hicieron una grabación del inicio de la temporada de nieve en La Molina.
Fuímos invitados toda la familia, junto con Negu, Odin, Oslo y Alta para explicar aquello tan desconocido en nuestro país como es el Mushing de Larga Distancia. Queremos agradecer a TV3 que nos ha dado esta oportunidad.
Si quereis vernos os dejamos el enlace donde a partir del minuto 34 sale nuestra entrevista. Un poco antes Negu también hace una intervención esporádica mientras estan los de los iglus.
(Es en catalán pero si a alguien le interesa alguna parte concreta que avise y lo traducimos)

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/divendres/com-es-presenta-la-temporada-desqui/video/5567223/