dilluns, 7 de desembre del 2015

SEGONA ETAPA SORIA LD / SEGUNDA ETAPA

Després de fer la parada obligatòria de 6 h. en el check point a les 4:45 de la matinada l'equip ha sortit a afrontar el que al final han estat els 54 km. de la segona etapa. Ha sortit amb tots els gossos en pista i molt valents. Era un recorregut d'anada i tornada però ja no hi havia els desnivells d'ahir.

Ha arribat a les 8:56, realitzant l'etapa en poc més de 4 h., com que ha vist que els gossos anàven bé ha decidit canviar l'estrategia que tenia planificada inicialment i només ha parat a donar uns snacks i ha tornat a sortir a fer la següent etapa que és la més curta del recorregut de 20 km. El motiu per canviar els descansos plantejats és la temperatura. Si ara feien el descans obligatori de 5h. tocaria afrontar l'etapa entre les 15:00 i les 17:00h. i com que el múixer ha considerat que els gossos anaven bé, ha decidit fer ara els 20 km. següents per aprofitar el fred, a veure com els hi va.
Aquí el video de com ha sortit l'equip després de ja portar 115 km. de cursa i de només parar a donar snacks i sense descansar després de 50km. seguits. Sel's veu molt bé de moment.



 

Después de hacer la parada obligatoria de 6 h. en el check point, a las 4:45 de la madrugada el equipo ha salido a afrontar el que al final han sido 54 km. de la segunda etapa. Han salido con todos los perros en pista y muy fuertes. Era un recorrido de ida y vuelta por el mismo sitio donde ya no había los desniveles de ayer.
 
Han llegado a las 8:56, realizando la etapa en poco más de 4h., como ha visto que los perros iban bien ha decido cambiar la estrategia que tenia planificada inicialmente y sólo ha parado a dar unos snacks y ha vuelto a salir para completar la siguiente etapa que es la más corta del recorrido de 20 km. El motivo para cambiar los descansos planteados ha sido la temperatura. Si ahora hacían el descanso obligatorio de 5h. tocaria afrontar la etapa entre las 15:00 y las 17:00 y como que el musher ha considerado que los perros estában bien, ha decidido hacer ahora los 20 km. siguientes para aprovechar el frío, a ver como les va.

Aquí el video de como ha salido el equipo después de llevar 115 km. de carrera y de solamente parar para snacks y sin descansar después de 50 km. seguidos. Se los bé muy bien de momento.