dilluns, 7 de desembre del 2015

ÚLTIMA ETAPA SORIA LD

A les 16:03 i després de 5 hores de parada obligatoria l'equip sortia per a córrer els últims 54 km. de la cursa. El Marçal ha decidit deixar el Gel i sortir amb 11 gossos, el Gel estava bé però només té 1 any i aquesta ha estat la seva primera cursa i ha considerat que amb 135 km. ja en tenia prou.
Els gossos han sortit contents i animats i han fet el recorregut en 4 hores 40 minuts, una mitjana bona tenint en compte que ja era fins el quilòmetre 185.

Al final hem aconseguit completar el recorregut dels 185 km. amb 27 hores i 40 minutos estem molt i molt satisfets, cap gos amb cap coixera, ni carps inflats, ni cap molèstia important a simple vista i aquest era el nostre principal objectiu tenint en compte que per a poder entrenar de cara a la Femundlopet no poden estar gaires dies parats i sense entrenar-se.

En quant a les classificacions super contents d'haver fet podi, hem aconseguit la segona posició, darrera de Salva Luque, amb el que hem fet una part de la cursa junts.

Igualment a part del podi volem felicitar a tots els múixers que aconsegueixin fer aquest recorregut tant i tant exigent, això és una aventura de per sí que acabar-la és molt i molt meritori.


A las 16:03 y después de 5 horas de parada obligatoria el equipo salía para correr los últimos 54 kms. de carrera. Marçal ha decidido dejar a Gel y salir con 11 perros, Gel estaba bien pero sólo tiene un año y esta ha sido su primera carrera y ha considerado que con  km. ya tenia bastante.
Los perros han salido contentos y animados y han hecho el recorrido en 4 horas 40 minutos, una media buena teniendo en cuenta que ya era hasta el quilómetro 185.

Al final hemos conseguido completar el recorrido de los 185 kms. con 27 horas y 40 minutos, estamos muy y muy satisfechos, ningún perro con ninguna cojera, ni carpos hinchados, ni ninguna molestia importante a simple vista y este era nuestro principal objetivo teniendo en cuenta que para poder entrenar de cara a la Femundlopet no pueden estar muchos días parados y sin entrenarse.

En cuanto a las clasificaciones, super contentos de haber hecho podium, hemos conseguido la segunda posición, detrás de Salva Luque, con el que hemos hecho juntos una parte de la carrera.
Igualmente a parte del podium queremos felicitar a todos los mushers que consigan terminar este recorrido tan y tan exigente, esto es una aventura  y terminarla es muy y muy meritorio.