dijous, 11 de febrer del 2016

AQUEST ANY SI!!!!

El dimarts dia 9 a les 13:34, després de 4 dies 1 hora i 52 min.
el Marçal va aconseguir creuar la linea d'arribada després dels quasi 600 kms. i realitzant un recorregut amb molt desnivell acumulat.

El Miquei havia creuat la finish line unes hores abans, a les 6:27 del matí quan encara era fosc, assolint així completar la seva 14a cursa de llarga distància a Noruega, sen's dubte una fita molt difícil d'assolir per cap múixer de les nostres contrades.

Tots dos van acabar amb els gossos amb molt bon aspecte i molt bones condicions després d'una cursa que es va caracteritzar  per la calor, el vent i la neu difícil.

Els dos múixers molt satisfets d'haver aconseguit la fita d'aquest any, encara que el Miquei no ha acabat perquè a principis de març, juntament amb l'altre múixer de l'equip Kobalaq: Jose Arias disputaran la Finnmarkslopet de 500 kms.

Enhorabona nois !!!!


El martes día 9 a las 13:34, después de 4 dias 1 hora y 52 min. Marçal consiguió cruzar la  línea de llegada después de los casi 600 kms. y realizando un recorrido con mucho desnivel acumulado.
Miquei había cruzado la finish line unas horas antes, a las 6:27 de la mañana cuando todavía era oscuro, consiguiendo completar su 14ava carrera de larga distancia en Noruega, sin lugar a duda una cosa imposible de llegar ningún musher de nuestro territorio.
Los dos terminaron con los perros con muy buen aspecto y con muy buenas condiciones después de una carrera que se caracterizó por el calor, el viento y la nieve difícil.
Los dos mushers muy satisfechos por haber conseguido el propósito de este año, aunque Miquei no ha terminado porque a principios de marzo, junto con otro musher del equipo Kobalaq: José Arias disputaran la Finnmarkslopet de 500 kms.

Enhorabuena chicos!!!